Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 677
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 77
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 677
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 77
Składniki
Składniki ciasta wyrobić, podzielić na dwie części i pieczemy każdą osobno, po ok. 15 minut.
Krem: Ze składników zrobić budyń i utrzeć z margaryną. Przełożyć placki. Krem jest tylko w środku!
Masa orzechowa: wszystko zagotować i gorące wyłożyć na placek.
Ciasto najlepsze jest na następny dzień.