Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8341
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2888
Polecam.
Odsłon: 1563
Polecam.
Odsłon: 463
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8341
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2888
Polecam.
Odsłon: 1563
Polecam.
Odsłon: 463
Składniki
wszystkie składniki wymieszać i zagnieść ciasto, rozgrzać patelnię do orzeszków i nakładać ciasto w otworki po okolo 1/2 łyżeczki piec z obu stron około 5 minut.
Krem: cukier puder, żółtko i masło zmiksować, mleko w proszku rozrobić odrobiną wrzątku na "gęstą śmietankę", wystudzić i dodać stopniowo do zmiksowanej masy, natępnie dodać zapach i sok z cytryny