Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4150
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 57
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4150
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 57
Składniki
Krążki biszkoptowe nasączyć ( 1szkl.wody 1cytryna 2 łyżeczki cukru) pół na pół.Śnieżkę według przepisu .Ubitą śnieżkę każdą z osobna mieszamy z prawie gęstą galaretką (MIKSEREM).Kładziemy na biszkopt .Biszkopt śnieżka z galaretką i tak na przemian.Na koniec kładziemy owoce i zalewamy galaretką ,ja dałam brzoskwiniową bo mam brzoskwinie.Ciasto dajemy do lodówki.SMACZNEGO.