Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nnajlepiej smakuje conajmniej po tygodniu.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 18
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 352
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 18
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 352
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Składniki
Podgrzac mleko z miodem i polaczyc z reszta skladnikow.
Piec 1 godzine w srednio nagrzanym piekarniku. Wykonczyc pollewa czekoladowa, posypac wiorkami kokosowymi.