Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5 minut, po upieczeniu polej polewą czekoladową i posyp płatkami migdałowymi. Polecam.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 36
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3420
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 94
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 36
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3420
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 94
Składniki
Do miski przesiej mąkę z sodą, kakao, dodaj cukier i przyprawę do piernika. Wymieszaj.
Następnie dodaj jajka, olej, mleko i miód. Ponownie wymieszaj do połączenia składników.
Ciasto przełóż do keksówki i wstaw do nagrzanego do 180 st. piekarnika i piec około 40-45 minut lub do suchego patyczka.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej ze śmietaną i polej wystudzony piernik, wierzch posyp płatkami migdałowym. Polecam.