Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i puszysty piernik który przygotujesz bez użycia miksera dosłownie w 5 minut, po upieczeniu polej polewą czekoladową i posyp płatkami migdałowymi. Polecam.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 122
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 91
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 122
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 91
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Do miski przesiej mąkę z sodą, kakao, dodaj cukier i przyprawę do piernika. Wymieszaj.
Następnie dodaj jajka, olej, mleko i miód. Ponownie wymieszaj do połączenia składników.
Ciasto przełóż do keksówki i wstaw do nagrzanego do 180 st. piekarnika i piec około 40-45 minut lub do suchego patyczka.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej ze śmietaną i polej wystudzony piernik, wierzch posyp płatkami migdałowym. Polecam.