Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki aromatyczny piernik i lekko kwaskowa żurawina idealne połaczenie,szczerze polecam
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2333
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4427
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1394
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 364
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2333
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4427
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1394
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 364
Składniki
Mleko,margarynę,cukier,miód,przyprawę do piernika,kakao ,podgrzewać na małym ogniu ciagle mieszając do rozpuszczenia wszystkich składników(nie gotować).Po wystudzeniu dodać resztę składników i dobrze wymieszać mikserem(żurawinę wsypać na końcu i wymieszać z ciastem łyżką).Ciasto wlać do 2 foremek keksowch wysmarowanych tłuszczem i wyłożonych papierem,piec ok. 40 minut w 180 stopniach.Życze smacznego.