Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bajaderkowe ciastka w czekoladzie o smaku piernikowym
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na znakomite białe kiełbaski z grilla....
Odsłon: 139
Przepis dnia
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 283
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44458
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 66
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na znakomite białe kiełbaski z grilla....
Odsłon: 139
Przepis dnia
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 283
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44458
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 66
Składniki
Ciastka rozkruszyć w blenderze, dodać kakao, przyprawę do piernika, cukier, roztopione masło i nieco mleka do spoistości. Wszystko dokładnie wymieszać, utoczyć wałek , owinąć folią spożywczą i wstawić do lodówki na kilka godzin. Wałek z ciasta pokroić w talarki i maczać w roztopionej chłodnej czekoladzie.