Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i pyszna zapiekanka z ciasta francuskiego do przygotowania, której można użyć dowolnych ulubionych owoców. Prostota tej słodkiej przekąski sprawia, że jest idealna na poczęstunek dla niespodziewanych gości :)
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 2116
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 423
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 1169
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 49
Szukasz oryginalnego przepisu na karnawałowe pączki? Zainspiruj się przepisem...
Odsłon: 32409
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 132
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 2116
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 423
Przepis na mini pączki serowe, proste i szybkie do zrobienia. Pączki mięciutk...
Odsłon: 1169
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 49
Szukasz oryginalnego przepisu na karnawałowe pączki? Zainspiruj się przepisem...
Odsłon: 32409
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 132
Składniki
Banana i kiwi kroimy w plasterki, śliwki w dużą kostkę a truskawki przecinamy na pół.
Ciasto francuskie wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Nakłuwamy widelcem pozostawiając 2 cm brzegi.
Ciasto smarujemy dżemem, wykładamy pokrojone owoce i pieczemy przez 25 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!