Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko placek na śniadanie dla dużych i małych
Rolada makowa to pozycja obowiązkowa na każdym świątecznym stole. Ta wersja z...
Odsłon: 707
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 253
Przepis na waniliowe placki z mąki kasztanowej pochodzi z 529. odcinka progra...
Odsłon: 75
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 852
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 387
Rolada makowa to pozycja obowiązkowa na każdym świątecznym stole. Ta wersja z...
Odsłon: 707
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 253
Przepis na waniliowe placki z mąki kasztanowej pochodzi z 529. odcinka progra...
Odsłon: 75
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 852
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 387
Składniki
1. Mleko, cukry i margarynę zagotuj 2. Dodaj to gotującego się mleka kaszki i mieszaj aż zgęstnieje 3. Dodaj kakao 4. Blaszkę wyłóż papierem do pieczenia i ułóż 1 warstwę herbatników 5. Wylej masę i ułóż 2 warstwę ciastek 6. Odstaw do zastygnięcia masy i gotowe