Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie w środku, cuuuudownie czekoladowe i wcale nie jest bardzo słodkie!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10987
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6297
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5400
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13256
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5017
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10987
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6297
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5400
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13256
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5017
Składniki
Zgodnie z filmem: - masło, mleko, cukier i kakao rozpuszczamy w rondelku i przez chwilę gotujemy, odstawiamy do wystudzenia, - do wystudzonej masy wmiksować mąkę, sodę i dżem, - ubić białka na sztywno, następnie ciągle miksując dodawać żółtka, - ubite jajka delikatnie dodać do czekoladowej masy, dodać wcześniej startą czekoladę Piec 40-45 min w 170 st. C. Ozdobić polewą czekoladową. Zapraszam do subskrybcji na kanał youtube oraz na bloga!