Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla większej ilości osób... po prostu pycha!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
Pieczemy biszkopt. Gorący wyciągamy z blachy i czekamy do ostygnięcia.
Na biszkopcie ułożyć odcedzone mandarynki.
Z soku z mandarynek i 2 szklanek soku pomarańczowego ugotować budyń. Gorący wyłożyć na biszkopt z mandarynkami.
Gdy budyń będzie już zimny, śmietankę ubić z cukrem pudrem i śmietan-fixami. Wyłożyć na budyń.
Na wierzch ciasta ułożyć herbatniki. pokropić sokiem z cytryny i posypać cukrem pudrem.
Można jeść od razu lub poczekać do momentu zmiękczenia herbatników.
SMACZNEGO