Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto, które nadaję się idealnie dla osób niecierpliwych jak i na niespodziewanych gości, ze względu na szybkość jego wykonania oraz z podstawowych składników kuchennych
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7939
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1253
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13723
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7939
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1253
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13723
Składniki
Jest to porcja na dużą blachę z piekarnika (35cmx35cm) Masło roztapiamy na małym ogniu w rądelku Do miski dodajemy wszystkie składniki: jajka, cukier, roztopione masło, dżem,przesianą mąkę, mleko, cynamon, sodę, kakao. Wszystko razem mieszamy łyżka. Piec w temperaturze 180 stopni przez 40 minut