Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto, które nadaję się idealnie dla osób niecierpliwych jak i na niespodziewanych gości, ze względu na szybkość jego wykonania oraz z podstawowych składników kuchennych
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 603
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4362
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 603
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4362
Składniki
Jest to porcja na dużą blachę z piekarnika (35cmx35cm) Masło roztapiamy na małym ogniu w rądelku Do miski dodajemy wszystkie składniki: jajka, cukier, roztopione masło, dżem,przesianą mąkę, mleko, cynamon, sodę, kakao. Wszystko razem mieszamy łyżka. Piec w temperaturze 180 stopni przez 40 minut