Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto, które nadaję się idealnie dla osób niecierpliwych jak i na niespodziewanych gości, ze względu na szybkość jego wykonania oraz z podstawowych składników kuchennych
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 212
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 216
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 518
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 141
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 212
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 216
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 518
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 141
Składniki
Jest to porcja na dużą blachę z piekarnika (35cmx35cm) Masło roztapiamy na małym ogniu w rądelku Do miski dodajemy wszystkie składniki: jajka, cukier, roztopione masło, dżem,przesianą mąkę, mleko, cynamon, sodę, kakao. Wszystko razem mieszamy łyżka. Piec w temperaturze 180 stopni przez 40 minut