Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niespodziewanie przyszli do Ciebie goście? Nie wiesz co przyrządzić w tak krótkim czasie? Oto rozwiązanie... rozpływający się w ustach PUDDING BANANOWY.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 60
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 501
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1024
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10365
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 78
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 60
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 501
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1024
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10365
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 78
Składniki
Wszystkie banany obierz ze skórki. Jednego pokrój w plasterki i zostaw do dekoracji, resztę zmiksuj i dodaj 1 łyżeczkę cukru waniliowego.
Do wysokiego naczynia wlej schłodzoną śmietanę, dodaj śmietan fix i łyżkę cukru pudru. Miksuj wszystko do otrzymania sztywnej masy.
W pucharku ułóż warstwę pokruszonych biszkoptów. Następnie wlej odrobinę musu bananowego. Następnie nałóż bitą śmietanę a do dekoracji plasterek banana i listek mięty / karmel .
Smacznego !