Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niespodziewanie przyszli do Ciebie goście? Nie wiesz co przyrządzić w tak krótkim czasie? Oto rozwiązanie... rozpływający się w ustach PUDDING BANANOWY.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1979
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1979
Składniki
Wszystkie banany obierz ze skórki. Jednego pokrój w plasterki i zostaw do dekoracji, resztę zmiksuj i dodaj 1 łyżeczkę cukru waniliowego.
Do wysokiego naczynia wlej schłodzoną śmietanę, dodaj śmietan fix i łyżkę cukru pudru. Miksuj wszystko do otrzymania sztywnej masy.
W pucharku ułóż warstwę pokruszonych biszkoptów. Następnie wlej odrobinę musu bananowego. Następnie nałóż bitą śmietanę a do dekoracji plasterek banana i listek mięty / karmel .
Smacznego !