Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5654
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1130
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12243
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5170
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1550
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5654
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1130
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12243
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5170
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1550
Składniki
W jednym garnczku gotujemy 70 ml mleka w pozostałym mleku rozpuszczamy 3 budynie, gotujemy W drugim gotujemy 700 ml soku, w pozostałym mieszamy 3 budynie, gotujemy Oba kremy studzimy Robimy biszkopt, w ostatnim etapie dodajemy 2 łyzki kakao, pieczemy. Studzimy Kremy, każdy osobno oczywiście mieszamy z utartą na puszysty krem margaryną z 1/3 szkl cukru. Przekładamy w kolejności: biszkopt-krem pomarańczowy, krem śmietankowy, herbatniki-roztopiona w kąpieli wodnej czekolada. schładzamy..mmmmm