Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44438
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 33
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44438
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 33
Składniki
namoczyć żelatyne,rospuścićją w gorącej wodzie z dodatkiem cukru.
w dużym naczyniu zmiksować mango z mlekiem i lodem.
dodać żelatyne i dokładnie wymieszać
gdy całość zaczie gęstnieć , przełożyć do miseczek i wstawić do lodówki na 3 godziny.
przed podaniem skropić pudding sokiem cytrynowym.
można podać go z cząstkami limetki.