Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasz ulubiony, niezawodny, puszysty, rozpływający się w ustach sernik. Na kruchym spodzie, z delikatną kwaskowatą pianką. Polecam wszystkim smakoszom serników i nie tylko.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15122
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3477
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8912
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15122
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3477
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8912
Składniki
Wszystkie składniki połączyć i zagnieść ciasto. Włożyć na godzinę do lodówki. Wyłożyć spód i boki blaszki posmarowanej margaryną i posypaną mąką.
Wszystkie składniki razem zmiksować.. Masę serową wylać na ciasto.Piec 40 min w temp. 180 stopni.
Ubić białka na sztywną pianę, dodawać partiami cukier, na końcu dodać kisiel z torebki. Wylać na gorący sernik. Piec jeszcze 20 min.