Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasz ulubiony, niezawodny, puszysty, rozpływający się w ustach sernik. Na kruchym spodzie, z delikatną kwaskowatą pianką. Polecam wszystkim smakoszom serników i nie tylko.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2955
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154595
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 388
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2955
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154595
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 388
Składniki
Wszystkie składniki połączyć i zagnieść ciasto. Włożyć na godzinę do lodówki. Wyłożyć spód i boki blaszki posmarowanej margaryną i posypaną mąką.
Wszystkie składniki razem zmiksować.. Masę serową wylać na ciasto.Piec 40 min w temp. 180 stopni.
Ubić białka na sztywną pianę, dodawać partiami cukier, na końcu dodać kisiel z torebki. Wylać na gorący sernik. Piec jeszcze 20 min.