Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasz ulubiony, niezawodny, puszysty, rozpływający się w ustach sernik. Na kruchym spodzie, z delikatną kwaskowatą pianką. Polecam wszystkim smakoszom serników i nie tylko.
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1858
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3889
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 270
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 178
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 161
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1858
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3889
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 270
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 178
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 161
Składniki
Wszystkie składniki połączyć i zagnieść ciasto. Włożyć na godzinę do lodówki. Wyłożyć spód i boki blaszki posmarowanej margaryną i posypaną mąką.
Wszystkie składniki razem zmiksować.. Masę serową wylać na ciasto.Piec 40 min w temp. 180 stopni.
Ubić białka na sztywną pianę, dodawać partiami cukier, na końcu dodać kisiel z torebki. Wylać na gorący sernik. Piec jeszcze 20 min.