Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10549
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6091
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5337
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12962
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4701
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10549
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6091
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5337
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12962
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4701
Składniki
Ciasto francuskie rozwałkować , dość cienko, kroimy w prostokąty o wielkości 10 cm x10cm , smarujemy rozmąconym jajkiem , posypujemy cukrem i cynamonem , ciastko zwijamy z obuch stron w tzw oczka , smarujemy jajkiem ,kroimy na małe kawałki i w wkładamy do nagrzanego do 200st. piekarnika i pieczemy 15 minut .