Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ;)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną konserwę w słoiku, będzie peklowa...
Odsłon: 116
Dzisiaj kolejna moja kapusta kiszona, tym razem kiszona w słoikach. Kapusta k...
Odsłon: 33
Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...
Odsłon: 225
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną konserwę w słoiku, będzie peklowa...
Odsłon: 116
Dzisiaj kolejna moja kapusta kiszona, tym razem kiszona w słoikach. Kapusta k...
Odsłon: 33
Od dawna przybierałam się do zrobienia lodów, szukałam przepisów, inspiracji,...
Odsłon: 225
Składniki
Ciasto francuskie rozwałkować , dość cienko, kroimy w prostokąty o wielkości 10 cm x10cm , smarujemy rozmąconym jajkiem , posypujemy cukrem i cynamonem , ciastko zwijamy z obuch stron w tzw oczka , smarujemy jajkiem ,kroimy na małe kawałki i w wkładamy do nagrzanego do 200st. piekarnika i pieczemy 15 minut .