Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 967
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1055
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2106
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 967
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1055
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2106
Składniki
z podanych składników zrobic cisto (początkowo sieka nożem) podzielic na 2 częsci i dac na blaszki i oba placki posmarowac powidlem. Białka ubic na sztywno dodac cukier i ubic na szklista bezę.Rozsmarowac na oba placki na powidło. Na pianę posypac pokrojone orzechy wloskie. upiec placki.Ostudzic
Masło utrzec na puszysta masę następnie dodac budyn i ucierac. podzielic na 2 czesci. Jedna czesc rozsmarowac na placku ( na tej stronie co sa orzechy).Na mase poukladac brzoskwinie pokrojone w paski, przykryc 2 częscia masy i przylozyc drugim plackiem rózniez orzechami do srodka. Pola polewa czekoladowa