Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3537
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1071
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1069
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 166
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3537
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1071
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1069
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 166
Składniki
z podanych składników zrobic cisto (początkowo sieka nożem) podzielic na 2 częsci i dac na blaszki i oba placki posmarowac powidlem. Białka ubic na sztywno dodac cukier i ubic na szklista bezę.Rozsmarowac na oba placki na powidło. Na pianę posypac pokrojone orzechy wloskie. upiec placki.Ostudzic
Masło utrzec na puszysta masę następnie dodac budyn i ucierac. podzielic na 2 czesci. Jedna czesc rozsmarowac na placku ( na tej stronie co sa orzechy).Na mase poukladac brzoskwinie pokrojone w paski, przykryc 2 częscia masy i przylozyc drugim plackiem rózniez orzechami do srodka. Pola polewa czekoladowa