Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4187
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11476
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6572
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5507
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13607
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5400
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4187
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11476
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6572
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5507
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13607
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5400
Składniki
Zagniesc ciasto kruche.
Rabarbar obrac , pokroic na drobne czastki i wymieszac z cukrem
3/4 ciasta wylozyc na blache, na to polozyc rabarbar z cukrem, pozniej ubita piane z cukrem i posypac reszta ciasta
Piec 50 min