Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla wielbicieli bardzo slodkich, kremowych ciast
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67465
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1847
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67465
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1847
Składniki
do kubka odlac troche mleka, reszte zagotowac z cukrem, do odlanego mleka wsypac budynie i make ziemniaczana, wylac na gotujace sie mleko zrobic budyn ostudzis, maslo lub margaryne utrzec z zoltkiem dodawac po lyzce budyniu, miksowac dodac wiorki kokosowe i wymieszac, na blaszcze33x23cm ukladac warstwami:krakersy-krem-krakersy-krem-krakersy-krem-posypka(zrumienic 50 g wiorek i poloczyc z pokruszonymi 3 krakersem) wstawic do lodowki na minimum 3 godziny, smacznego ja uzylam ciastek z posmakiem kokosu z supermarketu asda