Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie rogaliki z ciasta francuskiego z czekoladą idealne na szybki deser.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 38
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1991
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 38
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1991
Składniki
Ciasto francuskie pokrój na dowolnej wielkości trójkąty. Na każdym z nich połóż po łyżeczce kremu czekoladowego. Zwiń od szerszej strony tworząc rogaliki. Wierzch posmaruj roztrzepanym jajkiem.
Rogaliki ułóż na papierze do pieczenia i piecz około 15 minut w temperaturze 220 st. Smacznego.