Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie rogaliki z ciasta francuskiego z czekoladą idealne na szybki deser.
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 308
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21609
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 308
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21609
Składniki
Ciasto francuskie pokrój na dowolnej wielkości trójkąty. Na każdym z nich połóż po łyżeczce kremu czekoladowego. Zwiń od szerszej strony tworząc rogaliki. Wierzch posmaruj roztrzepanym jajkiem.
Rogaliki ułóż na papierze do pieczenia i piecz około 15 minut w temperaturze 220 st. Smacznego.