Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22186
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 63
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 101
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 230
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22186
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 63
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 101
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 230
Składniki
Maslo o temperaturze pokojowej miksujemy z cukrem, kolejno dodajemy jajka.make pszenna i zmiksowane na make migdaly,rodzynki i na koncu proszek do pieczenia. Odkladamy na 15' do lodowki po czym formujemy kulki wielkosci orzecha wloskiego,obtaczamy w platkach kukurydzianych i ukladamy na blaszce wylozonej papierem do pieczenia w odstepach 3cm od siebie. Kazda kulke lekko splaszczamy. Pieczemy 30' w 180° Make migdalowa mozna zastapic zwykla maka pszenna.