Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 50
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 89
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 50
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 89
Składniki
Maslo o temperaturze pokojowej miksujemy z cukrem, kolejno dodajemy jajka.make pszenna i zmiksowane na make migdaly,rodzynki i na koncu proszek do pieczenia. Odkladamy na 15' do lodowki po czym formujemy kulki wielkosci orzecha wloskiego,obtaczamy w platkach kukurydzianych i ukladamy na blaszce wylozonej papierem do pieczenia w odstepach 3cm od siebie. Kazda kulke lekko splaszczamy. Pieczemy 30' w 180° Make migdalowa mozna zastapic zwykla maka pszenna.