Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rożki z truskawkami i serkiem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Składniki
Ciasto francuskie rozmroź wolno (w lodówce) następnie rozwiń i rozwałkuj. Kawałki folii aluminiowej zgnieć na 6 stożków. Ciasto pokrój na paski o wysokości aluminiowych stożków i owiń nimi rożki.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 200 st. C i piecz rożki przez 20-25 minut.
Czas: 40 min | Poziom: średni | 6 porcji, 130 kcal/porcjaŹródło: Tele Tydzień