Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rożki z truskawkami i serkiem"
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 51
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 36
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 180
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 51
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 36
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 180
Składniki
Ciasto francuskie rozmroź wolno (w lodówce) następnie rozwiń i rozwałkuj. Kawałki folii aluminiowej zgnieć na 6 stożków. Ciasto pokrój na paski o wysokości aluminiowych stożków i owiń nimi rożki.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 200 st. C i piecz rożki przez 20-25 minut.
Czas: 40 min | Poziom: średni | 6 porcji, 130 kcal/porcjaŹródło: Tele Tydzień