Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 95
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 68
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 175
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 295
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 95
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 68
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 175
Szukasz pomysłu na szybkie, sycące i pyszne śniadanie? Tortilla z patelni to...
Odsłon: 295
Składniki
Kiwi obrać i pokroić w kostkę, jabłko obrać wyciąć nasienie i pokroić w grubszą kostkę. Winogrona przekroić na pół i wyjąć pestki, biszkopty pokruszyć na ćwiartki. Wszystko wrzucić do salaterki i polać połową kubeczka jogurtu. Wymieszać i zajadać ze smakiem. *ilość winogron i biszkoptów zależy od gustu i chęci na małe co nieco