Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10963
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6285
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13234
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4985
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10963
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6285
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13234
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4985
Składniki
Kiwi obrać i pokroić w kostkę, jabłko obrać wyciąć nasienie i pokroić w grubszą kostkę. Winogrona przekroić na pół i wyjąć pestki, biszkopty pokruszyć na ćwiartki. Wszystko wrzucić do salaterki i polać połową kubeczka jogurtu. Wymieszać i zajadać ze smakiem. *ilość winogron i biszkoptów zależy od gustu i chęci na małe co nieco