Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, proste i smaczne
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24755
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 70
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24755
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 70
Składniki
Galaretki truskawkowe rozpuszczamy w goracej wodzie 500 ml. a galaretke pomaranczową tak jak pisze na opakowaniu. Czekamy az zaczna tezeć.
Do tortownicy w moim przypadku serca układamy biszkopty mozna wyłozyc papierem do pieczenia. Na biszkopty rozsypujemy jagody
Do serków dodajemy tezejace galaretki truskawkowe miksujemy lub mieszamy i wlewamy na biszkopty. Dekorujemy jagodami i zalewamy tezejaca galaretką pomarańczową. Wsadzamy do lodówki na kilka godz nalepiej smakuje na drugi dzień. Z racji tego ze było to serce na walentynki udekorowałam sernik kokosem oraz wisniami z wisniówki ale to już zalezy jaka kto ma wyobraznie. Zycze smacznego