Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 361
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1439
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 361
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1439
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem, dodać ser,budynie,masło. Zmiksować na gładką masę. Białka ubić z odrobinką soli na sztywną pianę . Stopniowo dodawać do masy serowej i delikatnie mieszać z łyżka
Wylać do formy . Piec w temp.170 stopni przez 60 min do zarumienienia . Białka dodawać do masy serowej ,a nie na odwrót wtedy uzyskamy puszyste ciasto .
SMACZNEGO!!!!! . Przepraszam za jakoś zdjęć