Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem, dodać ser,budynie,masło. Zmiksować na gładką masę. Białka ubić z odrobinką soli na sztywną pianę . Stopniowo dodawać do masy serowej i delikatnie mieszać z łyżka
Wylać do formy . Piec w temp.170 stopni przez 60 min do zarumienienia . Białka dodawać do masy serowej ,a nie na odwrót wtedy uzyskamy puszyste ciasto .
SMACZNEGO!!!!! . Przepraszam za jakoś zdjęć