Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 447
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 282
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1449
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 447
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 282
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1449
Składniki
Składniki ciasta szybki wyrobić, podzielić na dwie nierówne części. włożyć do zamrażarki na 2 godz.
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać żółtka dalej ucierać, dodać ser i budyń. Na końcy dodać pianę ubitą z białek.
Większą część zamrożonego ciasta zetrzeć na posmarowaną dużą blachę, wylać ser i na końcu resztę ciasta-równierz zetrzeć. Wstawić do piekarnika i piec 1 godz i 5 minut w temp 160-170st.