Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1213
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1213
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Dynię pokroić w kostkę. Wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i podpiec około 15 min w 180st.
Upieczoną dynię wystudzić i zblendować na jednolitą masę.
Jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym. Dodawać stopniowo twaróg. Dodać budynie i dynię.
Herbatniki ułożyć ciasno na dnie blaszki. Mogą być również biszkopty. Blaszka nie większa niż 24x28
Masę serową wylać powoli na herbatniki. Piec ok.1,5 godz w piekarniku nagrzanym do 180st.