Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sernik jabłkowy"
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1066
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 56
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 131
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1066
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 56
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 131
Składniki
<strong>Przepis przysłała Magdalena Imielińska z Ciśca</strong>
Biszkopt upiecz z podanych składników. Mus: jabłka obierz, pokrój w kostkę. Dodaj sok z cytryny, cukier i szklankę wody, podduś. Zmiksuj. Budyń rozrób w pół szklanki wody, dodaj do jabłek, zagotuj. Zdejmij z ognia, wsyp galaretkę, wymieszaj. Ostudź.
Masa: mleko skondensowane ubij, zmiksuj z serkiem. Dodaj rozpuszczoną żelatynę, połącz. Masę rozsmaruj na bisz kopcie, wyłóż mus jabłkowy. Lekko przemieszaj, schłodź.Źródło: Chwila dla Ciebie