Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak siedziałam, siedziałam ???? i wymyśliłam :Wyszedł bardzo smaczny nie spodziewałam się takiego efektu.
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 603
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 603
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Składniki na ciasto połączyć ze sobą, dodać garść mąki aby się nie kleiło.
Wyłożyć do blaszki 25 * 25 ( można mniejszej będzie wyższy ) wyłożonej papierem do pieczenia za pomocą lekko mokrych rąk, po nakłuwać widelcem.
Następnie dodać wszystkie składniki na masę serową ( ser przecisnąć przez prasę lub zmielić ),
dokładnie zmiksować na szybkich obrotach na gładką masę,
wylać na przygotowane wcześniej ciasto.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 stopni i piec godzinę. Studzić przy uchylonych drzwiczkach piekarnika.
Wystudzony posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową.