Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1651
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1651
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Składniki
Cukier puder rozmieszać z masłem, dodać przemielony ser - ucierać. Ser podzielić na pół, do jednej połowy dodać kakao. Wyłożyć na biszkopt (mogą być też poukładane biszkopty) ciemną masę, następnie białą i zalać zastygającą się galaretką. Włożyć do lodówki na około 2 godziny. SMACZNEGO!