Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość łatwy do zrobienia a przede wszystkim nie drogi
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 308
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 236
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1363
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 308
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 236
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1363
Składniki
ROZPUŚCIĆ GALARETKI,ORAZ ŻELATYNĘ.ZMIKSOWANY SER POŁĄCZYĆ Z CUKREM I CUKREM WANILIOWYM DODAĆ BUDYŃ WYMIESZAĆ ,MASĘ SEROWĄ POŁĄCZYĆ Z ROZPUSZCZONĄ ŻELATYNĄ PONOWNIE WYMIESZAĆ.WYLAĆ DO ŚREDNIEJ WIELKOŚCI TORTOWNICY,ODSTAWIĆ DO LODÓWKI GDY ZASTYGNIE PRZEKŁADAĆ GALARETKĄ MOŻNA DODAĆ OWOCE. Rozpuścić galaretki oraz żelatynę. Zmiksowany ser połączyć z cukrem i cukrem waniliowym, dodać budyń, wymieszać. Masę serową połączyć z rozpuszczoną żelatyną. Ponownie wymieszać. Wylać do średniej wielkości tortownicy. Odstawić do lodówki. Gdy zastygnie przekładać galaretką, można dodać owoce.