Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość łatwy do zrobienia a przede wszystkim nie drogi
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8493
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2980
Polecam.
Odsłon: 1739
Polecam.
Odsłon: 504
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8493
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2980
Polecam.
Odsłon: 1739
Polecam.
Odsłon: 504
Składniki
ROZPUŚCIĆ GALARETKI,ORAZ ŻELATYNĘ.ZMIKSOWANY SER POŁĄCZYĆ Z CUKREM I CUKREM WANILIOWYM DODAĆ BUDYŃ WYMIESZAĆ ,MASĘ SEROWĄ POŁĄCZYĆ Z ROZPUSZCZONĄ ŻELATYNĄ PONOWNIE WYMIESZAĆ.WYLAĆ DO ŚREDNIEJ WIELKOŚCI TORTOWNICY,ODSTAWIĆ DO LODÓWKI GDY ZASTYGNIE PRZEKŁADAĆ GALARETKĄ MOŻNA DODAĆ OWOCE. Rozpuścić galaretki oraz żelatynę. Zmiksowany ser połączyć z cukrem i cukrem waniliowym, dodać budyń, wymieszać. Masę serową połączyć z rozpuszczoną żelatyną. Ponownie wymieszać. Wylać do średniej wielkości tortownicy. Odstawić do lodówki. Gdy zastygnie przekładać galaretką, można dodać owoce.