Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1-maslo 5-zoltek 1-kostka twarogu 2-galaretki cytrynowe 2 -galaretki wisniowe
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 235
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 105
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 31
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 235
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 105
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 31
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
Upiec biszkopt wedlug wlasnego przepisu.
25dkg.twarogu(zmielic)-utrzec 1 maslo z 1 szkl.cukru pudru,dodajac po 1 zoltku,zmieszac z twarogiem dodac 2 tezejace galaretki cytrynowe.Wylozyc to mase na biszkopt.Na mase twarogowa wylozyc ubite bialka z 1/2 szkl.cukru i 2 -galaretki wisniowe rowniez tezejace.
Kolejnosc :: 1-biszkopt 2-masa twarogowa z galaretka cytr. 3-bialka ubite z galaretka wisniowa.