Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1-maslo 5-zoltek 1-kostka twarogu 2-galaretki cytrynowe 2 -galaretki wisniowe
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5359
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 885
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11785
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5359
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 885
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11785
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Składniki
Upiec biszkopt wedlug wlasnego przepisu.
25dkg.twarogu(zmielic)-utrzec 1 maslo z 1 szkl.cukru pudru,dodajac po 1 zoltku,zmieszac z twarogiem dodac 2 tezejace galaretki cytrynowe.Wylozyc to mase na biszkopt.Na mase twarogowa wylozyc ubite bialka z 1/2 szkl.cukru i 2 -galaretki wisniowe rowniez tezejace.
Kolejnosc :: 1-biszkopt 2-masa twarogowa z galaretka cytr. 3-bialka ubite z galaretka wisniowa.