Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 210
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1745
Składniki
Pokrusz herbatniki na miazgę Na wysmarowana kwadratowa blachę margaryna , wysyp pokruszone herbatniki.
Do miski wrzuć twarożek śmietankowy , 8 żółtek , 2 budynie waniliowe , zina roztopiona margarynę i pół olejku pomarańczowego. Wymieszaj.Ubij Białka na sztywną pianę ,dodaj cukier i ubijaj dalej aż cukier si.ę rozpuści. Dodaj do masy serowej i dokładnie wymieszaj. Całość wyłóż na blachę. Piec w 180 stopniach cencjusza 1 godzinę.