Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17596
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15203
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4400
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8963
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17596
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1744
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15203
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4400
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8963
Składniki
Pokrusz herbatniki na miazgę Na wysmarowana kwadratowa blachę margaryna , wysyp pokruszone herbatniki.
Do miski wrzuć twarożek śmietankowy , 8 żółtek , 2 budynie waniliowe , zina roztopiona margarynę i pół olejku pomarańczowego. Wymieszaj.Ubij Białka na sztywną pianę ,dodaj cukier i ubijaj dalej aż cukier si.ę rozpuści. Dodaj do masy serowej i dokładnie wymieszaj. Całość wyłóż na blachę. Piec w 180 stopniach cencjusza 1 godzinę.