Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 217
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4885
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4798
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44792
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 420
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 217
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4885
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4798
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44792
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 420
Składniki
Wszystkie składniki ciasta włożyć do miski i wymieszać mikserem. Przełożyć do tortownicy o średnicy 23 cm.
Na masę serową jajka ubić z cukrem na puch. Ciągle ubijając dodać ser, miękkie masło,sernix i mleko. Masę podzielić na dwie części. Do jednej dodać kajmak i dokładnie wymieszać mikserem.
Na ciasto wyłożyć jasną masę serową a na nią masę z kajmakiem. Piec 45 minut w piekarniku o temperaturze 180 stopni.