Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 172
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 76
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 172
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 76
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem.Do tej masy dodawać stopniowo ser,rozpuszczoną margarynę,mąkę ziemniaczaną,zapach pom.,rodzynki(wcześniej sparzone wrzątkiem).Ubić pianę z białek,dodać i delikatnie wymieszać.Wyłożyć formę ciastkami i dodać ciasto.Piec ok 50 min/180 st.