Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 324
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 254
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 183
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 761
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 324
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 254
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 183
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 761
Składniki
Zagniatam składniki kruchego ciasta i schładzam
Wylepiam nim spod wyłożonej pergaminem blachy
Przygotowuję masę;miksuje twaróg z cukrem,budyniem,żółtkami,masłem,dodaje rodzynki
Rozsmarowuje na cieście
Układam brzoskwine
Piekę 50 minut w 180 stopni
Przygotowuje bezę:białka ubijam z cukrem i szczyptą soli
Rozsmarowuje na serniku i piekę,aż piana ładnie sie zrumieni
Smacznego!!!!