Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"żelazne" ciasto u mnie w domu ściągnięte z zeszytu mamy;)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 267
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4992
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4850
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44921
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 538
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 267
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4992
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4850
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44921
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 538
Składniki
Zagnieść ciasto ze podanych składników i wyłożyć na blachę. ( ciasto jest takie ani lejące ani stałe trudne do rozsmarowania ale takie ma być)
ugotować budyń czekoladowy i gorący wyłożyć na surowe ciasto. odstawić do wystudzenia.
Margarynę utrzeć z cukrem i stale ucierając dodawać na przemian serek i żółtka, a następnie wsypać budyń śmietankowy i wymieszać.
na koniec lekko mieszając połączyć ze sztywną pianą i wyłożyć na zimny budyń.
piec ok 40 min w temp. 180-200 stopni. po wystudzeniu polać polewą czekoladową można też posypać kokosem.