Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Utrzyj masło. Dodaj twaróg i ucieraj.
W drugiej misce utrzyj żółtka z cukrem.
Dodaj do masy serowej i zmiksuj.
Dodaj kasze mannę, proszek budyniowy, cukier waniliowy, zmiksuj.
Ubij kremówkę.
Ubij białka na pianę.
Posiekaj owoce.
Do masy serowej wmieszaj ubitą kremówkę, białka i połowę owoców.
Formę wyłoż papierem do pieczenia. Wylej ciasto i wyrównaj.
Piecz 60 minut w 160 st. C.
Wystudź, i włóż na noc do lodówki.
Udekoruj białą polewą i pozostałymi owocami.