Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,aromatyczne i kruchutkie.Serdecznie polecam:)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1376
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12719
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1376
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12719
Składniki
Masło,mąkę i twaróg posiekać nożem ,potem zagnieść i wyrobić na stolnicy. Ciasto sobie podzielić na 3 części, rozwałkować. Foremkami wycinać ciastka i kłaść na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.Na wierzch kłaść łyżeczką po odrobinie róży. Dawać do nagrzanego piekarnika do 180st,i piec do złotego koloru. Tak samo zrobić pozostałe części ciasta. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego życzę!