Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3564
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2056
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 273
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3564
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2056
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 273
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto i schłodzić w lodówce ok. 30 minut.Z białek ubić pianę dodać cukier puder i sok z cytryny .Wyjąć ciasto z lodówki brać malutki kawałeczek do ręki utoczyć kulkę po czym spłasczyć ją w dłoniach i układać na wysmarowanej tłuszczem blaszce.Piec 5 minut w 200 stopniach,wyjąć i na każde ciasteczko położyć łyżkę piany i ponownie wstawić do piekarnika skręcając temp. na 120 stopni i suszyć je ok 25 minut po czym wyłączyć piekarnik i zostawić w nim ciasteczka aby ostygły.życzę smacznego