Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 507
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 507
Składniki
Jaja ubić z cukrem, i dodawać maki i proszek.do pieczenia.Posmarować blaszkę i wlać ciasto u upiec w 180st.ok 25 min
Soki wlać do garnka i ugotować z nich budyń i wsypać do gorącego budyniu galaretkę i zagotować.po wystudzeniu wlas mase na biszkopt.A na masę położyć biszkopty.
śmietankę pól litrowa ubić na sztywna piane i dodać te 2 galaretki lekko stężone.i wlać to na biszkopty.I włożyć do lodówki za stężeje.smacznego.