Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 75
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 205
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 96
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 158
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 75
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 205
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 96
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 158
Składniki
Jaja ubić z cukrem, i dodawać maki i proszek.do pieczenia.Posmarować blaszkę i wlać ciasto u upiec w 180st.ok 25 min
Soki wlać do garnka i ugotować z nich budyń i wsypać do gorącego budyniu galaretkę i zagotować.po wystudzeniu wlas mase na biszkopt.A na masę położyć biszkopty.
śmietankę pól litrowa ubić na sztywna piane i dodać te 2 galaretki lekko stężone.i wlać to na biszkopty.I włożyć do lodówki za stężeje.smacznego.