Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasteczka ślimaczki z ciasta francuskiego z białym serem idealne gdy masz ochotę na coś słodkiego lub dla niespodziewanych gości .
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4713
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34356
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2047
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113733
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4713
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34356
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2047
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113733
Składniki
Ser rozgnieść widelcem , dodać jajko , budyń, cukier, cukier waniliowy oraz olejki . Wszystko dokładnie wymieszaj.
Ciasto francuskie rozwiń i rozsmaruj ser, zwiń w rulon i pokrój w paski . Ułóż na blasze i posmaruj roztrzepanym jajkiem .
Piecz w temperaturze 200 st. około 20 minut . Zamiast sera możesz użyć dowolnego dżemu .