Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czapki z głów, Panowie. Chylcie czoła, Panie. Moja wegetariańska duma. Bo schasole to za mało. Jest kotlet. Jest buła. To jeszcze trzeba to połączyć. Więc słodkie wege-burgery powstały. Zakwaszone trochę sosem jeżynowym i świeżymi truskawkami.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 854
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1038
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2076
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 854
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1038
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2076
Składniki
Ze względu na ograniczoność podawania listy składników nie podaję przepisu na bułki i kotlety - zapraszam do moich przepisów, tam wszystko jest opisane. W przypadku bułek, można zastąpić je dowolnymi, kupnymi.
SOS Jeżyny rozgniatam widelcem i umieszczam w rondelku. Zagotowuję i pozostawiam na bardzo małym ogniu do odparowania płynów. Mieszam od czasu do czasu. Na końcu dodaję posiekany rozmaryn.
SKŁADANIE BURGERA Przekrawam bułki na pół. Smaruję delikatnie masłem. Na spodzie układam kiełki, następnie słodki kotlet. Truskawki kroję na plastry i układam. Dodaję sosu jeżynowego. Przykrywam drugą częścią drożdżówki.