Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem przygotowany do rurek z ciasta francuskiego, prosty i łatwy w przygotowaniu. Wzbogacony o posikaną świeżą miętę oraz słodycz przełamana sokiem z limonki. Polecam
mikser, miska, szpatułka lub łyżka drewniana,
Oto idealne danie dla tych, którzy lubią dobrze zjeść. Sycący gulasz z łopatk...
Odsłon: 1911
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 23
Prosty przepis na zdrowe danie pełne białka i witamin! Lekki obiad lub kolacj...
Odsłon: 42
Oto idealne danie dla tych, którzy lubią dobrze zjeść. Sycący gulasz z łopatk...
Odsłon: 1911
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 23
Prosty przepis na zdrowe danie pełne białka i witamin! Lekki obiad lub kolacj...
Odsłon: 42
Składniki
Mocno schłodzoną kremówkę przelać do szklanej miski i miksować najpierw na małych obrotach miksera , a następnie na większych. Gdy śmietana zacznie gęstnieć nie przerywając miksowania dodawać cukier puder i na koniec dodać śmietan fixy. Do ubitej śmietany dodać posiekaną miętę oraz sok z limonki. Delikatnie wymieszać szpatułką lub łyżką drewnianą . Smacznego.
Krem gotowy do nadziewania rurek.