Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem przygotowany do rurek z ciasta francuskiego, prosty i łatwy w przygotowaniu. Wzbogacony o posikaną świeżą miętę oraz słodycz przełamana sokiem z limonki. Polecam
mikser, miska, szpatułka lub łyżka drewniana,
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 343
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 187
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 343
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 187
Składniki
Mocno schłodzoną kremówkę przelać do szklanej miski i miksować najpierw na małych obrotach miksera , a następnie na większych. Gdy śmietana zacznie gęstnieć nie przerywając miksowania dodawać cukier puder i na koniec dodać śmietan fixy. Do ubitej śmietany dodać posiekaną miętę oraz sok z limonki. Delikatnie wymieszać szpatułką lub łyżką drewnianą . Smacznego.
Krem gotowy do nadziewania rurek.