Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem przygotowany do rurek z ciasta francuskiego, prosty i łatwy w przygotowaniu. Wzbogacony o posikaną świeżą miętę oraz słodycz przełamana sokiem z limonki. Polecam
mikser, miska, szpatułka lub łyżka drewniana,
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4385
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4385
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Składniki
Mocno schłodzoną kremówkę przelać do szklanej miski i miksować najpierw na małych obrotach miksera , a następnie na większych. Gdy śmietana zacznie gęstnieć nie przerywając miksowania dodawać cukier puder i na koniec dodać śmietan fixy. Do ubitej śmietany dodać posiekaną miętę oraz sok z limonki. Delikatnie wymieszać szpatułką lub łyżką drewnianą . Smacznego.
Krem gotowy do nadziewania rurek.