Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 322
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 28132
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8999
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 749
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 322
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 28132
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8999
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 749
Składniki
Prostokątną formę wykładamy papierem do pieczenia. Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni. Składniki na spód ciasta zagniatamy. Odkładamy małą kulkę, by potem posypać nią górę ciasta. Pozostałym ciastem wyklejamy spód blachy. Brzoskwinie kroimy w kostkę. Produkty na masę mieszamy razem łyżką, dodajemy brzoskwinie i na samym końcu ubite białka. Na górę ciasta rozsypujemy resztę zagniecionego ciasta. Pieczemy przez 60 minut.