Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4337
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34285
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1976
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113692
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4337
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34285
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1976
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113692
Składniki
Prostokątną formę wykładamy papierem do pieczenia. Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni. Składniki na spód ciasta zagniatamy. Odkładamy małą kulkę, by potem posypać nią górę ciasta. Pozostałym ciastem wyklejamy spód blachy. Brzoskwinie kroimy w kostkę. Produkty na masę mieszamy razem łyżką, dodajemy brzoskwinie i na samym końcu ubite białka. Na górę ciasta rozsypujemy resztę zagniecionego ciasta. Pieczemy przez 60 minut.