Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie i nieprawdopodobnie smaczne
Tradycyjny domowy obiad świąteczny z roladami ze schabu i pysznym nadzieniem...
Odsłon: 6
Czerwona kapusta jest mocno zbita i twarda, dlatego warto ją po poszatkowaniu...
Odsłon: 646
Smaczny i zdrowy cleb razowy, żytni upieczony na żytnim zakwasie. Po upieczen...
Odsłon: 13
Tradycyjny domowy obiad świąteczny z roladami ze schabu i pysznym nadzieniem...
Odsłon: 6
Czerwona kapusta jest mocno zbita i twarda, dlatego warto ją po poszatkowaniu...
Odsłon: 646
Smaczny i zdrowy cleb razowy, żytni upieczony na żytnim zakwasie. Po upieczen...
Odsłon: 13
Składniki
Na początek zmiksować nutelle z masłem dokładając co jakiś czas do margaryny łyżkę nutelli.
Ubić śmietanę wraz z fixem i dodać cukier puder.
Przełożyć biszkopt nutellą i posmarować ubitą śmietaną
Do małego rondelka włożyć wszystkie składniki polewy i gotować na małym ogniu aż do zgęstnienia (polewa musi mieć taką konsystencję żeby można było polać po placku). Polać zygzakami na ciasto.
Smacznego!