Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie i nieprawdopodobnie smaczne
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 77
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 100
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 188
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 77
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 100
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 188
Składniki
Na początek zmiksować nutelle z masłem dokładając co jakiś czas do margaryny łyżkę nutelli.
Ubić śmietanę wraz z fixem i dodać cukier puder.
Przełożyć biszkopt nutellą i posmarować ubitą śmietaną
Do małego rondelka włożyć wszystkie składniki polewy i gotować na małym ogniu aż do zgęstnienia (polewa musi mieć taką konsystencję żeby można było polać po placku). Polać zygzakami na ciasto.
Smacznego!