Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, bardzo soczyste ciasto bez tluszczu, genialne na lato...
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1179
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1179
Składniki
Wszystkie skladniki ciasta (oprócz owoców) wymieszac i odstawic na godzine. Nastepnie dodac owoce i przelac ciiasto do foremki.
Wierzch mozna przyozdobic owocami i posypac cukrem. Piec w temp. 175° C ok.45-60 minut.
Smakuje z sosem waniliowym