Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1150
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1150
Składniki
Spód ciasta Sucharki połączyć z kremem. wyłożyć na blachę wyłożoną papierem.
Masa serowa Śmietanę ubić z cukrem waniliowym, połączyć z serem i galaretką, Wyłożyć na sucharki i włożyć do lodówki, aż stężeje.
Na wierzch ułożyć plasterki brzoskwiń i zalać galaretką czerwoną