Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można je powiesić na choince lub zjeść do kawy.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Przesianą mąkę posiekać z Kasią. Dodać cukier, sok z cytryny oraz posiekane drobno płatki migdałowe. Zagnieść ciasto, Ciasto wstawić na 30 minut do lodówki. Ciasto rozwałkować na grubość ok 0,5 cm i wycinać ciastka różnego kształtu. Piec na jasnozłoto ok 15 minut. Udekorować polewą.